27 Februari

tabuh 9
27 februari 2000

Mamah kakeueum cimata bungah
Bapa bagja teu puguh rupa
uwa, bibi, tatanggi
ngagelar sajadah
samak kusut ku nu kokoseahan
Muhammad Zulvan Wildan Wiguna
Ahmad Nazar Wildan Nasrullah
kenal sinareng fana

27 februari 2013

emutan 13 taun ka tukang ngalayang
matak reueus
emut mamah, bapa, aa, dede
mugia janten putra soleh, bageur.
sing lancar sagala urusan
luhur piharep, kasep
manfaat elmu pangaweruh
sukses kanggo urang ngabanggakeun mamah bapa

berkah umur, hidup, rizki.
hatur nuhun tos janten batur sakasur
hatur nuhun tos janten batur gelut
teteh nyaah aa dede

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s